2105559478 ΒΙ.ΠΑ Ξηροπήγαδου, Μάνδρα metalcan.sa@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Metal Can S.A. 
Μεταλλικά Δοχεία Μάνδρα Αττική

Η επιχείρησή μας “Metal Can S.A.” η οποία εδρεύει στην Μάνδρα Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με την κατασκευή μεταλλικών δοχείων για την συσκευασία τροφίμων.

Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες πρακτικές είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και οδηγίες που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων, προκειμένου το περιεχόμενο των προϊόντων μας να διατηρείται αναλλοίωτο, κρατώντας τη γεύση και τα θρεπτικά του συστατικά.

Η πείρα που έχουμε μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, την ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και εγγύηση στη βιομηχανία συσκευασίας τροφίμων. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ο ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ 
Ο λευκοσίδηρος είναι χάλυβας (ατσάλι) με επικάλυψη από κασσίτερο και η χρήση του είναι παγκόσμια αναφορικά με τη συσκευασία τροφίμων (και όχι μόνο) αφού δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο εμποδίζοντας  το φως και το οξυγόνο να περάσει στο εσωτερικό, καταργώντας την ανάγκη χρήσης συντηρητικών ουσιών.

Επίσης η ανθεκτικότητα του μετάλλου το καθιστά άθραυστο, γεγονός που επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την αποθήκευση - συσκευασία των τροφίμων που παράγεται.